Снимка-телеграф

Тежка катастрофа на автомагистрала „Тракия“ взе живота на моторист и неговата спътница. Инцидентът се случи на 178-ия километър в посока Бургас, където мотористът загуби контрол над превозното средство и се блъсна в мантинелата. Ударът беше фатален и двамата загинаха на място, съобщиха шофьори, пътуващи по аутобана.

Задръстване и временна организация на движението
Вследствие на катастрофата, в района се образува голямо задръстване. Временно движението при км 179 на АМ „Тракия“ в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента. Аварийната и активната ленти са затворени за движение, докато трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Призив за внимание
От Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) апелират към шофьорите да бъдат внимателни и да следват указанията на пътната полиция, за да се избегнат допълнителни инциденти и да се осигури безопасността на всички участници в движението.

Инцидентът е поредното напомняне за важността на внимателното шофиране и спазването на правилата за движение по пътищата, особено на високоскоростни магистрали като АМ „Тракия“.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара