На 24-ти април, с начален час 11:00 часа, пред сградата на ОДМВР-Пазарджик, ще се проведе тържествена клетва на стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка при Академията на МВР. Това ще бъде един важен момент за младите специалисти, които ще се ангажират със задачи от изключителна важност за обществото.

На тържеството се очаква да присъстват представители на ръководството на МВР, директори на главни и областни дирекции, както и ръководители на други държавни институции. Тяхното присъствие подчертава значимостта на събитието и подкрепата към новите членове на полицейската общност.

Стажантите, които ще положат клетва, са завършили обучението си в Центъра за специализация и професионална подготовка при Академията на МВР и са готови да започнат своята професионална кариера в редиците на Главна дирекция "Гранична полиция". Тяхната решимост да служат на обществото и да защитават законността заслужава специално признание и почит от цялата общност.

Тържествените моменти като клетвата на новите стражи на реда са важни не само за тях, но и за обществото като цяло. Те са символ на ангажимента на полицейската сила към закрилата на гражданите и на сътрудничеството с другите институции за постигане на общо благо.

Нека този важен ден бъде пълен с гордост и вдъхновение за новите полицейски служители, които се отправят към своята мисия да предпазват и служат на обществото.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара