Пазарджик се подготвя за футболен празник с инициативата „Европейско в парка“, която ще донесе положителни емоции на жителите на града. Зам.-кметът Таня Колчакова обяви новината с думите: „Искаме да ви виждаме щастливи… Искаме да се чувствате в Пазарджик на точното място… И точно по тази причина се стремим да донесем положителна емоция на всеки наш съгражданин.“

Събитието започва утре, 14 юни, и ще продължи до 14 юли в парк „Стадиона“. В този период ще бъде поставен огромен екран с осигурен звук, за да могат футболните фенове да се наслаждават на мачовете от Европейското първенство по футбол. За удобството на посетителите ще има места за сядане и полягане, както и традиционни закуски като скара, бира, салати и картофки.

Освен гледането на мачовете, посетителите ще имат възможност да играят футбол на малки вратички и да се включат в различни футболни изненади, които ще бъдат обявявани на официалната Facebook страница на събитието.

Важно е да се отбележи, че част от генерирания оборот от фирмите, опериращи къщичките в парка, ще бъде дарена на спортните клубове в Пазарджик. Така всеки посетител ще има възможност да подкрепи местния спорт с всяка своя консумация.

Стартът на събитието е утре, 14 юни, в 20:30 ч. в парк „Стадиона“. Заповядайте, за да се насладите на футболния дух и да подкрепите спорта в Пазарджик!

 

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара