Снимка-телеграф

70-годишна пешеходка е била тежко пострадала при пътнотранспортно произшествие в индустриалната зона на Пазарджик, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Пазарджик. Инцидентът се е случил в късния следобед на 16 октомври, когато водач на лек автомобил, 64-годишен мъж от град Септември, е блъснал възрастната жена, докато тя пресичала пътното платно.

Според информацията от полицията, пострадалата е била транспортирана до Многопрофилната болница за активно лечение в Пазарджик. Тя е с фрактура на тазобедрената става, но без опасност за живота.

На мястото на произшествието е извършен оглед, а по случая е образувано досъдебно производство. Водачът на автомобила е подложен на кръвна проба за анализ, за да се установи дали е бил под влияние на алкохол или други упойващи вещества.

Този инцидент е част от по-тревожна статистика за изминалото денонощие, когато 27 души са били ранени при общо 25 тежки катастрофи в страната, според данни на МВР. Тези случаи отново напомнят за необходимостта от внимание и бдителност както от страна на водачите, така и на пешеходците, особено в натоварените градски зони.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара