Футболният клуб "Хебър 1918" продължава успешно своя път към изграждането на устойчив модел на финансиране, с подкрепата на местния бизнес. Последният значим принос към развитието на клуба е подписването на нов спонсорски договор с фирма "Артстрой Про" ООД. С тази стъпка, "Хебър" добавя трети местен предприемач към своята кауза, който се ангажира с подкрепа на клуба.

Спонсорският договор с "Артстрой Про" ООД възлиза на сумата от 12 000 лева, които ще бъдат използвани за нуждите на клуба. Специална благодарност беше изказана на г-н Гюрджеклиев за неговите позитивни думи и готовността му да подпомогне развитието на "Хебър".

Местният бизнес застава зад "Хебър 1918"
"Хебър 1918" продължава да привлича вниманието на местните бизнеси, като пример за успешен модел на партньорство между спортен клуб и предприемачи от региона. В условията на нарастваща необходимост от устойчиви финансови модели в спорта, подкрепата на местните фирми се явява ключов фактор за стабилността на клуба.

Рекламен потенциал за бизнеса
Клубът активно приканва и други бизнеси да се включат в подкрепата на "Хебър" чрез спонсорски договори, предлагайки атрактивни рекламни пакети. С месечни пакети, започващи от 250 лева, предприемачите имат възможност да използват футбола като платформа за популяризиране на своя бизнес и изграждане на имидж в региона.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара