С вълнение и гордост заместник-кметът на Пазарджик Таня Колчакова-Янева поздрави учениците, учителите и родителите в града по случай първия учебен ден. В своето послание, публикувано в социалните мрежи, тя изрази подкрепата си към младото поколение на Пазарджик и подчерта важността на образованието и човешките ценности в изграждането на успешно общество.

„Честит първи учебен ден, Пазарджик!“, написа тя, като не скри гордостта си от постиженията на децата и младежите в града. Колчакова-Янева сподели, че ще продължи да подкрепя техните успехи и занапред, но отбеляза, че най-голямото постижение не се измерва само в отличията и наградите.

Според заместник-кмета истинският успех е да научим децата да ценят личността и достойнството на всеки човек – познат или непознат. Тя подчерта важността на съпричастността и емоционалната връзка между учениците, без значение от техните външни качества, академични резултати или физически възможности. „Колкото повече такива деца имаме, толкова по-смело можем да заявим, че имаме едно здраво, успяло и духовно богато общество“, заяви Колчакова-Янева.

Заместник-кметът отправи и специално послание към учителите, които тя нарече „герои на днешното време“. Тя изрази дълбока признателност към тях за техните усилия и водеща мисия да възпитават достойни млади хора.

Със своето емоционално послание Таня Колчакова-Янева пожела на всички ученици, учители и родители здраве, вдъхновение и успехи през новата учебна година: „Здраве! Дръзновение! На добър час!“

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара