Заместник-кметът на Пазарджик Таня Колчакова - Янева изрази своята гордост и радост, като връчи купата на победителката в международния тенис турнир за жени от категория W75, с награден фонд от 60 хиляди долара. Финалната церемония се състоя на кортовете на Тенис клуб "Фаворит", като събитието привлече вниманието на спортната общност.

Възраждане на престижния турнир
Турнирът, част от календара на Международната тенис федерация (ITF), беше едно от най-значимите спортни събития за годината. За първи път от 15 години в България се провежда състезание от този ранг, което подчертава важността на инициативата за Пазарджик и страната като цяло.

Подкрепа от Община Пазарджик
Колчакова - Янева подчерта, че Община Пазарджик е горда да бъде част от организацията на този престижен турнир и оказва пълна подкрепа за провеждането му. Тя изказа благодарност към организаторите и участниците, като отдаде почит за техните усилия и професионализъм.

Турнирът не само предостави възможност за изява на талантливи тенисистки, но също така повиши международния престиж на града, който вече се утвърждава като важен център за спорта.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара