Днес минималните температури ще се движат между 4° и 9°, в котловините ще бъдат около и под нулата, а в София около 0°. Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца и ще намалява. В западните райони облачността ще се увеличава, а вятърът ще бъде умерен, временно силен югозападен. Максималните температури ще са между 17° и 22°, в София около 17°. 

По Черноморието облачността ще се увеличава и втъптнява, а вятърът ще бъде умерен, временно силен югозападен. 

Максималните температури ще са между 14° и 20°, а температурата на морската вода - 7°-8°. Над планините облачността ще се увеличава и втъптнява, а вятърът ще бъде силен, временно бурен югозападен. 

В неделя ще бъде сравнително топло, но предимно облачно. Ще има валежи, особено в Южна България и в Рило-Родопската област. Вятърът ще духа от юг-югозапад, в източните райони и близо до северните планински склонове до силен. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, а максималните - 13°-18°. 

В понеделник очакваме облачно време и валежи от дъжд в цялата страна, особено в южните райони. Вятърът ще отслабне до умерен, а дневните температури ще се понижат още.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара