Днес новоизбраният кмет на община Панагюрище, Желязко Гагов, ще положи клетва на тържествена сесия на Общинския съвет. Събитието е насрочено за 17:00 часа и ще се проведе в присъствието на местни официални лица и граждани.

Припомняме, че в средногорската община бяха проведени нови избори за кмет след установените множество нарушения при редовния вот миналата есен. В резултат на съдебното решение резултатите бяха касирани, което наложи провеждането на нов вот.

Желязко Гагов, който беше избран и при предишните избори, получи повторно доверието на избирателите и ще има възможност да завърши своя мандат, който продължава до 2027 година.

Гагов се ангажира да работи усилено за развитието на общината и подобряването на жизнения стандарт на местните жители. Той заяви, че основните приоритети на неговото управление ще бъдат подобряване на инфраструктурата, развитие на местната икономика и повишаване на качеството на обществените услуги.

Очаква се тържествената церемония по полагането на клетва да привлече значително внимание и да отбележи началото на нов етап в управлението на Панагюрище.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара