Снимка: Официална Фейсбук страница на Хебър

Отборът на Хебър успя да се спаси и ще играе в елита на България и през следващия сезон. В последния си мач от първенството, те направиха драматичен обрат от 0:1 до 3:1 срещу Етър на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

През второто полувреме Хебър успя да обърне резултата. При 0:1 на полувремето и при развоя на останалите мачове, те бяха на път да изпаднат. В крайна сметка, обаче, Етър и Пирин ще играят във Втора лига, а Ботев Враца ще играе бараж за оставане. Хебър завърши с 34 точки на 13-ото място, с една точка пред Ботев Враца и с две пред Пирин.

В добавеното време на първото полувреме защитата на домакините се пропука и Мартин Моран поведе Етър напред с гол с глава след центриране от корнер.

В началото на второто полувреме, Хебър изравни с гол на Жоао Сеско, след като топката рикошира при удар от фаул на Атанас Кабов.

В 62-ата минута Шейх Диаманка вкара топката в мрежата, но голът беше отменен заради засада след преразглеждане с ВАР. Четири минути по-късно, Диаманка вкара за 2:1 след грешка на вратаря на гостите, Кристиян Секулич.

В 84-ата минута Атанас Кабов отбеляза трети гол за Хебър след като овладя топката след грешка в защитата на Етър и направи страхотен рейд, за радост на феновете от Пазарджик.

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара