Кандидатите за народни представители от политическа партия ДПС-Ново начало, Осман Мурадов и Екатерина Христоскова, проведоха среща с жителите на село Исперихово, община Брацигово. Срещата се състоя с цел обсъждане на нуждите и проблемите на местната общност, както и възможностите за подобряване на условията на живот в селото.

На срещата присъстваха и областният председател на ДПС-Пазарджик Юмер Хамза, както и общинският председател на ДПС-Брацигово Хюсеин Дурмуш, които също изразиха подкрепа към местните предложения.

Мурадов и Христоскова заявиха категорично, че са готови да подкрепят инициативите, предложени от хората в Исперихово, и че ще работят активно за тяхното реализиране. Основната цел е подобряване на инфраструктурата и качеството на живот в селото, което е част от визията на партията за развитие на малките населени места.

Кандидатите подчертаха, че промяната може да бъде постигната с общи усилия и призоваха хората да гласуват с номер 8 в интегралната бюлетина на предстоящите избори. „Вашият глас е от значение! Заедно можем да постигнем промяната, която всички желаем“, заявиха те, отправяйки апел за подкрепа на политиката на ДПС-Ново начало.

Тази среща е част от предизборната кампания на ДПС-Ново начало, която има за цел да създаде по-добри условия за живот в малките населени места и да се чуе гласът на местните жители.

Гласувайте с номер 8

Купуването и продаването на гласове е престъпление ! 

PZ News
PZ News
Редактор

0 Коментара

Публикувай коментар

0 коментара